keskiviikko 28. tammikuuta 2015

I'M BACK BABY

IMG_6923
IMG_6803
IMG_6720
IMG_6894

HELLO PEOPLE ! Ette tiiäkkään kuinka kauan oon venannu että pääsen höpöttelee tänne reaaliajassa :-D Ajastetuilla postauksilla on tähän asti siis pärjätty, mutta nyt oon asettunu mun uuteen perheeseen (jossa oon siis au pairina), saanu uuden koneen käynnistettyä ja vähän kuvia latailtua, eli nyt alkaakin sitten aussipostauksien virta ! Harmi että talossa ei oo mikään paras wifi, ja siitä syystä oon vuorokauden aikana saanu flickriin ladattua vaan nämä neljä kuvaa.. Jos joku osaa auttaa tän latausongelman kanssa niin otan mielellään avun vastaan.. :p
  Mulla on ollut mitä mahtavin viimesin kuukaus. Ensimmäiset kolme viikkoa ausseissa vietettiin roadtripaten Yemin, hänen siskojen ja muutaman muun kanssa. Tuli muun muassa ajettua Australian pisintä tietä asuntoautolla, pelattua paint ballia, spottailtua koalia automatkalla (ja pysöhdyttyä viiden sekunnin välein niitä kuvaamaan), nähtyä toinen toistaan upeampia rantoja, kiivettä päätähuomaavan korkeaan puuhun ja uitua villidelfiinien kanssa. Kuvia on luultavasti useampi tuhat, kun nyt vaan saisin ne ladattua teille näytille ! Noh, tässä kuitenkin sneak peek siitä mitä on luvassa ;)

6 kommenttia :

 1. oooh kuinka ihanan näköistä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuuh täältä löyyy kyllä ihan hullun kauniita paikkoja :3

   Poista
 2. Vau minkä näköstä!!! Odotan todella paljon et tulee lisää kuvia:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiva kuulla, tänään tulikin jo seuraava kuvasatsi eikä loppua näy ;)

   Poista
 3. nojoo on näitä aussi-postauksia jo odoteltukin :D ihanan näköstä! kesä vois tulla tänne suomeenki esim. nyt.

  VastaaPoista
 4. Love your blog! Love your all photos! even though I don't understand the language, but still I'm in love with your blog. I'm following you :)

  http://colourful1ife.blogspot.com

  VastaaPoista

Kamera: Canon 600D
Objektiivit: 17-50 mm, 50mm

kommentoikaa jotai kivaa :)