maanantai 23. helmikuuta 2015

EXMOUTH

IMG_0304
IMG_0352
IMG_0291
IMG_0357
IMG_0301
IMG_0296
IMG_0372
IMG_0318

Snorklauskuvia Exmouthista ! Säästän teijät p*skan wifin kiroomiselta ja meen vaan suoraan asiaan. Elikkä oltiin sillä viikonloppumatkalla Exmouthissa, joka oli n. 6 tunnin ajomatkan päässä täältä meidän kotikaupungista. Automatkalla fiilisteltiin minilomaa ja muistettiin disneyleffojen ihanuus Tarzania katellessa.
   Päivät kulu eri rannoilla, joissa aktiviteetteina oli tosiaan tuo snorklaus sekä jet skeillä (miten kirjoitetaaann) ajelu. Kumpaakaan en ollut koskaan aikasemmin kokeillut ! Olihan se makeeta nähdä ekaa kertaa sinisiä koralleja ja mitä hassumpia värikkäitä kaloja, sekä kokea se tunne kun pitää apinanraivolla kiinni Yempusta joka pitää kiinni jet ski virtuoosista jonka elämäntehtävä on ilmeisesti hukuttaa meidät kaikki. Noei, hauskaahan se oli mutta kovaa työtä myös :-D
    Tulihan tuolla pari muutakin juttua koettua: paras avocadokalahampurilainen ikinä ah, kauniiden simpukoiden keräily, paljain jaloin baarissa tanssiminen, yöuinti hotellin uima-altaalla, minihain ja jättiravun näkeminen ja picnic keskellä merta.
   Nyt ois kuitenki pian nukkumaanmenon aika (kello puol ysi, täällä unirytmi saa ihan toisen käsityksen, suomen kelloyhdeltänukkumaan-jälkeen), hyviä öitä tai teille päiviä ihanuudet !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kamera: Canon 600D
Objektiivit: 17-50 mm, 50mm

kommentoikaa jotai kivaa :)