torstai 22. toukokuuta 2014

find what you love and let it kill you

IMG_0098
asujaaa1
IMG_0133
IMG_0177
IMG_0108IMG_0101

Heippa ! Mulla on ollu aika mahtava päivä, joka oli täynnä juoksua paikasta toiseen ja uusia asioita. Alotin tänään cosmolla semmosen assarihomman, josta oon ihan yli-innoissani ! Opittavaa on paljon, mutta ne duunit on mielenkiintosia ja varmasti tulevaisuudessa hyödyllisiä, jeejee :-) sieltä sitten juoksin myöhässä treeneihin, ja illalla vielä puistohengailua uusiin ihmisiin tutustuen, grillaten ja kesästä nauttien. Aaah tällasia iltoja lisää !

7 kommenttia :

 1. Oi vähänkö siistii toi sun uus duunipaikka!! Mitä kautta oikeen pääsit tollaseen? :O Ku ei sinne varmaan ihan ketä tahansa oteta.

  VastaaPoista
 2. Muakin kiinnostais tietää miten ihmeessä ne on ottanut sinne amatöörin? On tuttuna yksi toinenkin tyttö joka tekee ilman mitään kokemusta juttuja lehteen suhteiden avulla! Ei tainnut olla julkisessa haussa tuo paikka? Unelmatyö.

  VastaaPoista
 3. Molemmille:
  Olen aikasemmin tehnyt yhteistyötä cosmoväen kanssa, ja kun kyselin kesätyömahdollisuuksista, he sattuivat tarvitsemaan kesäksi assari-harjoittelijaa (tähän hommaanhan oletettavasti otetaan ennemmin amatööri kuin ammattilainen). Lähetin CV:n ja tein ennakkotehtävän, ja sain kun sainkin paikan :) Kiitos, olen itekkin tosi innoissani tästä duunista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä yhteistyötä?:o Je hei mihin hait opiskelemaan nyt?:)

   Poista
  2. Mm mallinhommia ! Pidän välivuoden, teen duunia, toivottavasti matkustelen, ja selvitän mitä haluun lähtee ens vuonna opiskelemaan :)

   Poista
 4. Mistäs toi paita on? Se on nimittäin ihana!

  VastaaPoista
 5. topshopista taitaa olla ! hih kiitos :>

  VastaaPoista

Kamera: Canon 600D
Objektiivit: 17-50 mm, 50mm

kommentoikaa jotai kivaa :)