sunnuntai 4. toukokuuta 2014

DUBAI-LÖYDÖT

Tässä olis nyt vähän old school ostos-postausta, elikkäs Dubain ultimate shoppaushulluuden tuloksia ! Kerettiin koko loman aikana vierailla vain yhdessä ostoskeskuksessa, mutta faktat että se on maailman isoin, ja että käytiin siellä noin 6/7 päivistä, teki tehtävänsä. Vaatteiden lisäksi tuo Dubai Mall on aika jännä paikka, nurkan takana saattaa esimerkiksi odottaa jättiakvaario tai jääkiekkokaukalo, maailman jokaikisestä kaupasta puhumattakaan.

hippie stuff
IMG_9061
IMG_9064
IMG_9065


Suurin osa meidän ostamista kamoista oli kesävaatteita, ja itse taisin vähän innostua eri hippikuosien kanssa. Rakastuin kuitenkin jokaikiseen ylläolevista vaatekappaleista, ja nyt vaan odotellaan niitä kuumia kesäpäiviä (suomi yritä ees) jotta voisin vetästä nuo päälleni !

classy and cute
IMG_9068
IMG_9070

Koitin keksiä jonkun sopivan otsikon näille kamppeille, jotka ei nyt oikeen kuulu mihinkään luokkaan, mutta anywaaaays :-D Hassua että tuo perus harmaa pitkähihanencroptoppijuttu on ollut mun ostoslistalla jo pitkään, ja se onkin näistä yks lemppari.

flowerpower
IMG_9071
IMG_9072
IMG_9074

Kesä= koskaan ei voi olla liikaa kukkia ! En edes selitä tätä sen enempää.

random wanties
IMG_9053
IMG_9060

Tässä nyt on vähän kaikkea must victoria's secret putiloista hätätilanne-rantakenkiin, ja kauan kaivatuista uusista aurinkolaseista kissojen ja koirien kanssa metsästettyyn hippikoruun.

...aaand some more !
IMG_9078
IMG_9080
Ensinnäkin voisin tehdä oman blogin tuosta repusta, joka on mun mielestä ihan täydellinen ! Lisäksi löytyi ylppärikengät (sopivasti vielä mekonetsinnän ollessa heikossa hapessa) sekä tän kesän biksulöytö !
     Tässäpä nyt kaikki mitä löysin ! Yksi hattu vielä puuttuu tästä kokoelmasta koska se on vielä helsinkivantaa-lentoaseman hyvässä hoidossa, mutta sen pitäisi kotiutua pian, ja sitten se näkin varmasti asukuvien vakiovarusteena kyllästymiseen asti ! En kehdannut kauppojen nimiä pistää ylös sillä 99% vaatteista on Forever 21:sta, mutta erikseen voi tulla kysymään jos jonkun tietyn vaatekappaleen olinpaikka pitää selvittää :-) Nyt sekavat kirjotukset saa riittää, tää tyttö lähtee nukkumaan !

4 kommenttia :

 1. Luin sun kaikki ihanat postaukset tän blogin puolella ja oon vaan sitämieltä et tää on täyttä rakkautta<3 sun kuvat ja asut
  On niin ihanan inspiroivia ja kuvat täydellisiä. Jatka samaan malliin ihana<3

  Http://pinjafin.blogspot.fi/ käy katsoon munki uutta
  Blogia :-)

  VastaaPoista
 2. Apua kiitos paljon, ihanan piristävä kommentti :> !

  VastaaPoista
 3. voi kaikkea ihanaa oot taas löytäny !! kateus iskee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaha joo itekki iha kikseis ! eiku vaa forever 21 nettisivuille ;)

   Poista

Kamera: Canon 600D
Objektiivit: 17-50 mm, 50mm

kommentoikaa jotai kivaa :)